HämSun juniorit taistelivat alle 17- ja 15-SM- ja ikäluokkamestaruuskisoissa

Lauri Korhosen ensimmäinen vastustaja U17-luokan kaksinpelissä oli harmittavan kova eikä Lauri selviytynyt hyvästä yrityksestä huolimatta toiselle kierrokselle.

Sampo Huhtanen kisasi U13-luokan kaksin- ja nelinpelissä parinaan JySS:n Onni Aspfors. Kaksinpelissä Sammolla oli alkulohkossaan vastassa kaksi maajoukkueryhmän poikaa, joista toisen Sampo voitti ja pääsi lohkosta jatkopeleihin päätyen sijoille 9-16. Nelinpelissä tuli yksi voitto, sijoitus 5-8.

Ukko Huhtanen pelasi kaksinpeliä minisulkisikäisten PK9-luokassa, jossa kaikki palkittiin. Nelinpeliparina Ukolla oli U11-luokassa KlaKin Elmeri Lybeck. Yhteisen historian puutteesta huolimatta yhteispeli sujui niin hyvin, että päivän päätteeksi Ukon ja Elmerin kaulaan ripustettiin pronssiset mitalit.

Vastaa