Pohjoismaisia sulkapallomitaleita Hämeenlinnaan, onnittelut!

Avoimet Pohjoismaiden mestaruuskisat sulkapallon senioriluokissa pelattiin 18.-20.5. upouudessa Kauppi Sport Centerissa Tampereella. Kisat keräsivät osallistujia yhteensä 234 ikäluokissa 35-75 vuotta.

Hämeenlinnan Sulkapalloilijoiden Antti Koljonen saalisti kirkkaimman mitalin 35 vuotiaiden miesten nelinpelissä. Parinsa Jesper von Herzenin kanssa he olivat varsin ylivoimaisia voittaen finaalissa parin Toni Kemppinen/Miikka Väisänen eräpistein 18-21, 21-12, 21-3.

Miehet 55 vuotta kaksinpelissä HämSun Ilkka Salonen kohtasi finaalissa tanskalaisen moninkertaisen Euroopanmestarin Per Juulin. Tällä kertaa Juul vei ottelun kohtuullisen selvin numeroin 21-12, 21-12 ja Salosen oli tyydyttävä hopeamitaliin. Himmeämpiä mitaleita oli tuomisina myös luokasta sekanelinpelin 55 vuotta. Siinä Ilkka Salonen parinsa Mia Petran kanssa saalisti itselleen pronssimitalit hävittyään semifinaaleissa sarjan voittaneelle Ruotsin parille Magnus Ericson/Kerstin Kristoffersson.

Semifinaaleihin asti Hämeenlinnalaisista tiensä pelasi myös Markku Wuorela yhdessä parinsa Niilo Skytän kanssa miesten 70 v. nelinpelissä.

Vastaa