Vuosikokouksen päätöksiä

Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin poikkeuksellisesti Microsoft Teams -etäkokouksena 2.2.2021. Läsnä kymmenen seuran jäsentä.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Heikki Roivainen. Voimia.

Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan: perheet 190, yksilöt 130, juniorit 60, ulkopaikkakuntalaiset´perheet 100 ja ulkopaikkakuntalaiset yksilöt 70 euros/vuosi. Jäsenmaksua aletaan kuitenkin periä vasta siltä viikolta lähtien, kun kaikille jäsenille avoimet pelivuorot voidaan jälleen pandemiarajoitusten väistyttyä käynnistää. ESIMERKKI: jos vuorot alkavat heinäkuun 2021 alussa, tulee yksilöjäsenen maksuksi tänä vuonna 130e x 50% eli 65e.

Hämeenlinnan eliiitti-kisat ja juniorivalmennukset pyritään järjestämään rajoitusten salliessa ja näistä tiedotetaan myöhemmin.

Liikuntatilojen maskisuositus

Seura suosittelee Hämeenlinnan kaupungin ohjeistukseen nojaten maskien käyttöä kaikissa sisäliikuntapaikkojen yleisissä tiloissa ja pukeutusmistiloissa.

Lisäksi muistutus toimintaohjeista, joita noudattamalla jokainen meistä voi toiminnallaan vaikuttaa koronaviruksen leviämiseen ja täten myös liikuntatilojen auki pysymiseen.

  • huolehditaan käsi- ja yskimishygieniasta
  • vältetään lähikontakteja
  • jäädään harjoituksista pois mikäli vähäisiäkin koronavirukseen viittaavia oireita

Hämsun mestaruuskilpailut 2020

Pelataan lauantaina 31.10.2020 Ojoisten lastentalon salissa. Kisan jälkeen halukkaille sauna, virvokkeita ja pientä purtavaa.

Voittajaksi pelasi seuraavat:

Kaksinpeli: 1. Heikki Roivainen 2. Mika Jokela

Nelinpeli: 1. Heikki Roivainen/Lotta Suni – 2. Mika Jokela/Petteri Laine

Junnuluokan kaksinpelin voitti Aarni Autio

Kaksinpelin finaalistit vuosimallia 2020